Kategoriler

ATIK YÖNETİMİNE ‘YEŞİL’ TEŞVİK

YILDIRIM BELEDİYESİ, ‘ATIKLAR FİDEYE DÖNÜŞÜYOR’ PROJESİ KAPSAMINDA GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLAYAN VATANDAŞLARA SEBZE FİDESİ DAĞITIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Atıklar Fideye Dönüşüyor’ projesi kapsamında, geri dönüşüme uygun atık toplayan vatandaşlara ücretsiz olarak sebze fidesi dağıtıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, geri dönüşüme katkı sağlayan ve çevre hassasiyetine önem veren vatandaşlara 6 bin adet domates, biber ve salatalık fidesi hediye etti. 5 - 11 Haziran’ın ülkemizde ‘Çevre Koruma Haftası’ olarak kutlanmakta olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizde bilhassa hem çocuklarımıza dönük bir farkındalık projesi oluşturmak hem de salgın sürecinde sağlığın, üretmenin, tarımın önemine dikkat çekmek amacıyla ‘Atıklar Fideye Dönüşüyor’ projesini hayata geçirdik. Bu anlamda projemize destek veren, topladıkları atık yağ ve pillerle geri dönüşüme katkı sağlayan ailelerimize de balkonlarında, teraslarında, bahçelerinde kendi ürettikleri sebzeleri yetiştirmeleri için domates, biber ve salatalık fidesi hediye ettik. Projeyle hem vatandaşlarımız kendi evlerinde yetiştirdikleri bu ürünlerden istifade etsinler hem de çocuklarımız bu ürünlerin nasıl yetiştiğini görsün istedik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Dünya çapında başarı elde etmiş girişimciler tecrübelerini gençlerle paylaşıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de Uluslararası Balkan Festivali renkli görüntülerle start aldı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ÇOCUKLARA AFETE HAZIRLIK EĞİTİMİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YILMAZ ÜRETEN KADINLARLA BULUŞTU
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de Zabıta Çiçekçileri Mercek Altına Aldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İki Ayrı Bakana Çifte Soru Önergesi Verdi:
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nde Yeni Personellere Oryantasyon Eğitimi Verildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI ÜYESİ REHBERLER İNEGÖL’ÜN DOĞASINI KEŞFETTİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
A Parti Bursa: Çözüm Hal Yasası değil birlikte üretim!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi