Kategoriler

KÜTÜPHANE 7 GÜN HİZMET VERECEK

Orhangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kütüphane birimi tarafından verilen bilgilere göre kütüphanenin sabah 08:00’den akşam 17:00’a kadar haftanın 7 günü açık olacağını açıkladı. 1 Hazirandan itibaren normalleşme süreci içerisinde girdiğimiz bugünlerde sosyal mesafe kurallarına uyarak hafta sonu dâhil olmak üzere kütüphane 7 gün boyunca açık hizmet verecektir.

1 Haziran normalleşme süreci sonrası Orhangazi Belediyesi Kütüphanesi artık 7 gün boyunca hizmet vereceğini ifade eden kütüphane yetkilileri, kütüphanenin 80 kişilik kapasitesini 30’a kadar düşürerek mesafeli bir şekilde öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir ortam oluşturduğunu ve aynı şekilde vatandaşlarımızın da sosyal mesafe korunarak kitap okumaları için kitap okuma düzeni ayarlandığını ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ 1 Haziran’dan itibaren artık normalleşmeye doğru ilerlediğimiz bu günlerde kütüphanemiz ’de artık 7 gün boyunca hizmet vermeye başlayacaktır. Pandemi süreci öncesi kütüphanemizde sistematik olarak 7 gün boyunca hizmete açmıştık fakat pandemi süreci içerisinde tedbirler kapsamında kütüphanemizde bir süre kapalı kalmıştı. Süreç içerisinde kapalı kalan kütüphaneler ile ilgili genelde sonrası ilk olarak 5 gün boyunca hizmet veren kütüphanemiz artık 7 gün boyunca hizmet vermeye başlayacaktır. Vatandaşlarımıza özellikle öğrencilerimize kitap okumayı aşılıyoruz. Kütüphanemizde sadece kitap okumak değil, ödev ve araştırma yapmaları içinde 3 adet bilgisayarımız hizmet vermektedir. Kütüphanemize gelen vatandaşlarımızdan tek ricamız ise kütüphane içerisinde kurallara mutlaka uyalım ve maskemizi eksik etmeyelim” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri