Kategoriler

Babalar Gününü Gökyüzünde Kutladılar

İnegöl Belediyesi’nin Babalar Gününe özel düzenlediği sosyal medya etkinliğinde paramotor ile uçuş kazanan 5 kişi, Pazar günü İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) merkezinden havalanarak Babalar Gününü gökyüzünde kutlama imkanı buldu.

İnegöl Belediyesi, bu yıl Babalar Gününe özel farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Hava muhalefeti ve pandemi nedeniyle yoğunluğa sebebiyet vermemek adına, 21 Haziran Pazar günü kutlanan babalar gününe özel sosyal medya çekilişiyle başlayan ve paramotor uçuşuyla son bulan bir etkinlik düzenlendi.

ÇEKİLİŞİ BAŞKAN TABAN CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİRDİ
Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medya hesaplarından 15 Haziran Pazartesi günü başlatılan kampanya, 5 gün boyunca devam etti. İnstagram hesabında yapılan çekilişe on binlerce yorumla katılan vatandaşlar arasında, 19 Haziran Cuma günü canlı yayınla çekiliş yapıldı. Belediye Başkanı Alper Taban’ın bizzat gerçekleştirdiği canlı yayında, internet üzerinden otomatik çekiliş gerçekleştirilerek 5 kişiye paramotorla uçuş, 3 kişiye de İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tesislerinde bulunan bungalov evlerde konaklama hediye edildi.

BABALAR GÜNÜNÜ GÖKYÜZÜNDE KUTLADILAR
Talihli vatandaşların belirlenmesinin ardından, paramotor hediyesi kazanan 5 kişi, 21 Haziran Pazar günü Babalar Gününde DOSTUM tesislerinde konuk edildi. Babalar Günü hediyesi olarak 5 talihli paramotor uçuşu yaparak İnegöl’ü gökyüzünden izleme fırsatı buldu. Babaları adına çekilişe katılan çocuklar ve gençler de babalarının bu heyecanına DOSTUM tesislerinde ortak oldu. 15’er dakikalık uçuşla İnegöl’ü gökyüzünden izleyen vatandaşlar, hayatlarının en anlamlı ve farklı hediyesini aldıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Alper Taban’a ve kendileri adına çekilişe katılan çocuklarına teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yıldırım MTAL’den TÜBİTAK Bilim Fuarı
Bursa
Bursa Yenişehir Ziraat Odası'nda Aktaş yeniden başkan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Dikkat! Eşinizin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey basınla buluştu
Bursa
Bursa'da bir lisede ilginç olay
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Osmangazi’de coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa futbolu nereye koşuyor?
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir'de 10 yıllık sorun çözüme kavuşuyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'den Bosnalı kardeşe ziyaret
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehirin borcunu açıkladı