Kategoriler

9 GÜNDE 29 BİN 277 SOSYAL DESTEK

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınıyla normalleşme sürecinde de vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Bu kapsamda ekipler, son 9 günde 29 bin 277 sosyal destek sağladı.

1 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Osmangazi Belediyesi, salgın hastalığın Türkiye’de ilk görüldüğü 11 Mart tarihinden itibaren yoğun mesai harcıyor. Vatandaşlara yönelik Osmangazi’de kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçenin dört bir yanındaki talepleri anında karşılıyor. Resmi kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten ekip, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük erzak, ekmek, çorba ve sıcak yemek dağıtımı yapıyor. İlçede yer alan 136 mahalleyi kapı kapı gezen ekipler, hiç kimseyi mağdur etmemeye özen gösteriyor. 

Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler son 9 günde 304 erzak, bin 067 çorba ve 27 bin 906 ekmeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Toplam 29 bin 277 sosyal destek sağlayan belediye ekipleri, vatandaşa tedbiri elden bırakmaması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının konuğu ERDAL ŞİMŞEK olacak!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
SARIBAL: “VETERİNER HEKİMLERİN UYGULAMA ÜCRETLERİ DÖNER SERMAYEDE BEKLETİLİYOR”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursalılar, 'Hayallerindeki Bursa'yı konuşuyor'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da "Genç MEB AKUB 16 Gönüllüleri" Tanıtım Programı Düzenlendi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Vejetaryen beslenmede doğru planlama şartı!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Dubai'nin deformasyon binaları Türk halılarıyla döşenecek
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gözünüzü Sık Kaşıyorsanız Dikkat !
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
“HER 10 TIP ÖĞRENCİSİNDEN 1’İ MESLEĞE BAŞLAMADAN ŞİDDETE UĞRUYOR!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan küresel bir adım: “Yeşil Bursa” sertifikasyon sistemi hayata geçiyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den Karacabey'de 'Kariyer ve İstihdam Buluşması'