Kategoriler

ORHANGAZİ BELEDİYESİ HAYVAN SEVERLERE 1,5 TON KÖPEK MAMASI DAĞITTI

Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından İlçede bulunan hayvan severler derneklerine 1,5 ton köpek maması dağıtıldı. OYAK Grubu şirketi Olan HEKTAŞ firması tarafından hibe edilen köpek mamaları Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Alptekin Özkan ve personelleri tarafından hayvan severler derneklerine dağıtımı sağlandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Sokak hayvanları için yıl boyu çalışmalar sürdürdüklerini ifade ederek, Bu çalışmalar doğrultusunda tedavi, kuru mama ve su ihtiyaçlarını her zaman karşılıyoruz. Veteriner işleri müdürlüğümüz ve gönüllü olarak çalışan hayvan sever derneklerimize 1,5 Ton köpek maması dağıttık. 

Özellikle hava sıcaklığının arttığı bugünlerde bizler daha önceden önlemlerimizi alarak hayvanlarımızın aç ve susuz kalmaması için şehrin farklı noktalarına mama ve su kaplarını koyduk. Ekiplerimiz ve hayvan severlerimiz tarafından takibi yapılmaktadır. Sokak hayvanlarımızın aç ve susuz kalmamaları için yapılan bu hizmet periyodik olarak her gün ekiplerimiz tarafından kontrol ediliyor ve azalan su ve mamaları yeniliyoruz.

Hayvan severlerden teşekkür

Orhangazi Hayvanları koruma dernek Başkanı Mine Aydın Acarlar ve Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği Başkanı Emrullah İlmen Orhangazi Belediyesinin Sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktığını ve her daim ortaklaşa hareket ettiğini dile getirirken dernek başkanları köpek mamaları için Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?