Kategoriler

Bilgi Evleri’nde Sınav Temposu

Osmangazi Belediyesi’nin eğitime yönelik sosyal projelerinden Bilgi Evleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na hazırlanan öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle okulları kapanan öğrenciler, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na Bilgi Evleri’nde hazırlandı. Osmangazi Belediyesi’nin “Geleceği Şansa Bırakmıyoruz” düşüncesiyle hayata geçirdiği Bilgi Evleri’nde hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda tedbir bir an olsun elden bırakılmadı. Zengin kütüphanesi ve çalışma alanlarıyla dikkat çeken Hüdavendigar ile Emek Bilgi Evi’nde son hazırlıklarını yapan üniversite adayları, sabahın erken saatlerinden kapanışa kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirdi. Ayrıca öğrenciler, kurum psikologları tarafından sınav stresi yapmamaları konusunda bilgilendirildi. 

Bilgi Evleri’nde dönem boyunca toplam 3 bin 500 öğrenciye kapılarını açtıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Geleceğimizin teminatı, güçlü Türkiye’mizin mimarı olacak gençlerimizin daha iyi eğitim almaları için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. YKS öncesi bilgi evlerimizde yoğunluk yaşandı. Bu süreçte tedbiri elden bırakmadan, öğrencilerimizi ağırladık. Sınava girecek öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin. Sağlıklı ve başarılı günler nasip etsin” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de Altın Biber Festivali 10’uncu kez coşkuyla başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Gençliğe yatırımın yeni adresi Karacabey
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden 1500 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Futbol Festivali Osmangazi’de start aldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’nin milli judocusu Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den zabıtaya güvence
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN GÜVENLİ ŞEHİR REHBERİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
SİGARAYI BIRAKAN VATANDAŞLAR FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Malezya ile İşbirliği Fırsatları Toplantısı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir’den aylık 1,54 milyon TL’lik ihale