Kategoriler

TAŞINABİLİR MİNBER ÜZERİNDEN CUMA HUTBESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ NEDENİYLE PARKLAR, MEYDANLAR VE AÇIK ALANLARDA KILINAN CUMA NAMAZLARI İÇİN, DİN GÖREVLİLERİNİN KULLANABİLECEĞİ TAŞINABİLİR MİNBER ÜRETTİ.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle Cuma namazlarının parklar, meydanlar ve açık alanlarda kılınması üzerine Yıldırım Belediyesi taşınabilir minber üretti.

Yıldırım Belediyesi, ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara ve din görevlilerine destek olmak amacıyla kendi imkanları ile belediye şantiyesinde 4 günlük sürede taşınabilir minber imalatı gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, ibadetlerin aksamaması için harekete geçen Yıldırım Belediyesi, parklar, meydanlar ve açık alanlarda kılınan cuma namazları için kullanılabilecek taşınabilir minber üretti. Arabayatağı Pazar Alanı, Namazgah Parkı, Emirsultan Meydanı ve Değirmenönü Pazar Alanı’nda Cuma namazında kullanılan taşınabilir minberler, din görevlilerinin Cuma hutbesini aktarabilmesi için kolaylık sağladı. İbadetlerini meydanlarda ve parklarda gerçekleştiren vatandaşlar da sağladığı destek için Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde