Kategoriler

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Orhangazi İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz ve ilçe protokol üyelerinin ’de hazır bulunduğu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri programı belli oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 14 Temmuz akşamından itibaren resmi daireler, kuruluşlar ve özel iş yerleri Türk bayrakları ile donatılarak başlayacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı

Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz’ında katıldığı programda Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha dikkatli bir şekilde yapılması planlanan programda;

  • 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü 13:00’da İlçe şehitliğinde şehitlerimiz kabirleri ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim okunarak dua yapılması.

  • Öğle namazına müteakip Gazi Orhanbey Camiinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid programı düzenlenmesi.

  • Saat 14:00’de Orhangazi Öğretmenevinde Gazeteci-Yazar Muharrem Değirmen tarafından hazırlanan “ Önce Vatan Dediler” Orhangazili Şehitlerimiz Kitabı tanıtım ve sunumu gerçekleştirmesi.

  • Şehit Aileleri Derneği ziyareti ve şehit aileleri ziyaret edilmesi.

  • 20:00’da Cumhuriyet alanında 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve anma programı düzenlenmesi.

  • 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece saat 00:13’te tüm camilerden sela okunması ve ardından 00:30’da Kuran-ı Kerim tilaveti ile dua edilerek son bulması.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DAN DÜNYADA SES GETİRECEK PROJE
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl, Uluslararası Duvar Resimleri Festivali İle Sanatla Buluştu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başarılı girişimci tecrübelerini Osmangazi’de gençlerle paylaştı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA MİLLETVEKİLİ Sayın İsmet Büyükataman’ın Gürsu İlçe Başkanlığının Düzenlediği Üye Katılım Toplantısında Yapmış Olduğu Konuşma Metni
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün 103 Yıllık Kurtuluş Dirilişi Anma Töreniyle Kutlandı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “500 BİN KUYU VAR AMA SONUÇ YOK! YERALTI SULARINDAKİ GERÇEKLER GİZLENİYOR”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
"Bursa'nın denizle bağı güçleniyor"
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Yıldırım ilçesinde altyapı ve ulaşım hamlesi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP'li Öztürk, zincir marketleri Meclis gündemine taşıdı: "Kasiyerler sandalyesiz çalışıyor, tuvalete gitmeye dahi korkuyor"
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI BURSA NAZIM HİKMET ROTASI EĞİTİM GEZİSİ YAPTI