Kategoriler

TÜM BEL-SEN'DEN BAŞKAN ERDEM'E ZİYARET

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Bursa Şube Başkanı Halil Durmuş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Bursa Şube Başkanı görevine seçilen Halil Durmuş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Göreve yeni başladıklarını belirten TÜM BEL-SEN Bursa Şube Başkanı Halil Durmuş, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür etti. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, TÜM BEL-SEN Bursa Şube Başkanı Halil Durmuş ve yönetimine görevinde başarılar diledi. Nilüfer Belediyesi olarak çalışanların özlük haklarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Erdem, bu konuda gereken fedakârlığı gösterdiklerini vurguladı. Başkan Erdem, “Aynı fedakârlığı çalışanlarımızdan da bekliyoruz. Biz bir aileyiz. Çalışanlarımız, aidiyet duygusuyla görevlerini yapmalı. Halka hizmet noktasında statünün bir önemi yok. Ben dâhil memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlarımız, Nilüferliler’e hizmet için buradayız. Bu anlayışla hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında
Bursa
Bursa’da örnek daire izdihamı
Bursa
Tekstilde iflas ve konkordato fırtınası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, CHP'nin Bursa için gelecek planlarını değerlendirdi
Bursa
Turizmciler çalışacak eleman bulamıyor?
Bursa
İnegöl Yeniceköy Mahallesinde yeni yollar açılıyor
Bursa
Geleceğin veteriner hekimlerine Osmangazi'de eğitim