Kategoriler

DOĞANIN EŞSİZ GÜZELLİKLERİ YILDIRIM’DA

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, DOĞA VE SPOR TUTKUNLARI İLE BİRLİKTE ULUDAĞ’IN YAMAÇLARINDAKİ OKSİJEN KAYNAĞI ORMANLARLA BEZENMİŞ ZEYNİLER-TELEFERİK HATTI PARKURUNDA 6 KİLOMETRELİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, doğa ve spor tutkunları ile birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ‘Doğadaki Tek İzimiz, Ayak İzimiz’ sloganıyla gerçekleştirilen, kış mevsimi nedeniyle ara verilen ve Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen doğa yürüyüşleri kontrollü, sosyal yaşam adımları ile birlikte yeniden başladı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımlarıyla, doğaseverler ile birlikte Uludağ’ın yamaçlarındaki oksijen kaynağı ormanlarla bezenmiş Zeyniler-Teleferik hattı parkurunda 6 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Doğanın eşsiz manzaralarına ve benzersiz güzelliklerine hayran kalarak, bol oksijen alarak sağlıklı yaşamın anahtarı sporla buluşan doğaseverler, Yıldırım’ın tabiat harikalarıyla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

DOĞAYLA İÇ İÇE SAĞLIKLI YAŞAM

Kontrollü sosyal yaşam adımları ile birlikte doğa yürüyüşlerine tekrar başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz bu doğa yürüyüşlerini düzenlerken hedefimiz bilhassa Yıldırım’ın doğal güzelliklerini hemşehrilerimizle paylaşmak ve birlikte görmekti. Bu anlamda Zeyniler, Balaban, Fidyekızık ve tüm bölgelerin güzel mekanlar olduğuna birlikte şahitlik ettik. Kış mevsimi ile birlikte ara verdiğimiz bu yürüyüşlerimizi, Covid-19 salgını ve tedbirleri nedeniyle ertelemek durumunda kalmıştık. Yeni normalleşme süreci ile birlikte doğa yürüyüşlerimize yeniden başladık. Bu hafta kitaplara konu olan doğa harikası Zeyniler Köyü ile misafirlerimizi Teferrüç’ten Uludağ oteller bölgesine taşıyan Teleferik hattı arasında kalan güzergahta doğayı ve sporu seven hemşehrilerimizle birlikte 6 kilometrelik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de kontrollü sosyal yaşam standartları çerçevesinde doğa yürüyüşlerimize devam edeceğiz. Doğadaki tek izimiz ayak izimiz olsun. Doğal olarak Yıldırım diyoruz ve tüm doğaseverleri yürüyüşlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BTSO MESYEB'den Otomotiv Sektörüne Yeşil Işık
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kaçak Elektrik Kullanımını Tespit Eden Sayaç Geliştirildi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA MESLEKİ EĞİTİM VE SANAYİ İŞ BİRLİĞİ YENİ BAŞLANGIÇLARLA GÜÇLENİYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Bursa Büyükşehir Belediyespor’un
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Nisan ayında EİB'den 1 milyar 468 milyon ihracat
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Nostalji Gazozu Raflardaki Yerini Aldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Tarihi koşuya katılacak sporseverler numaralarını aldı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 4. Ulusal İşçi Tiyatroları Festivali başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Festival Söyleşileri’nin son konuğu Erke Tümer ve Erdal Hoş oldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Sağlığınıza ve sosyal yaşamınıza zarar veriyorsa bağımlı olabilirsiniz!