Kategoriler

Yazın zayıflatan zayıflatan 10 meyve

Zayıflatan meyveler sandığınızdan kalabalıklar. Özellikle atıştırmalık olarak meyveler bu kadar kurtarıcı bir rol oynarken, kilo verdiren meyveleri tercih etmek en kârlı seçenek kilo aldıran meyvelerin sandığınızdan daha fazla zararı var, zira kilo aldırmakla kalmıyor şekerinizi de yükseltiyor.

Kayısı

İçerisindeki bol mineral ve zengin vitaminler dolayısıyla kilo vermeye yardımcıdır. Selülitin engellenmesine yardımcıdır.

Avokado

Metabolizmayı hızlandıran avokado; aynı zamanda erkeklerde ve kadınlarda kilo kaybından sorumlu testosteron hormonunu artırıyor.

İncir

İncir içerisindeki doğal şeker, aynı zamanda tok tutucu ve iştah kesici bir fayda da sağlar.

Kiraz

İdrar söktürücü özellikleri vardır. İçerdikleri antosiyanin sayesinde ağrılara karşı etkilidir. Araştırmacıların yaptıkları inceleme sonucu 20 adet kiraz bir aspirinle eşdeğer olup, içinde bulunan antosiyanin maddesi E ve C vitaminlere benzer antioksidan etki yapmaktadır.

Karpuz

Bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır ancak karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

Limon

Yağ birikimini önlemeye ve yağların atımını hızlandırmaya yarayan limonun her sabah 1 bardak su ile tüketilmesi kilo vermeye yardımcı oluyor.

Şeftali

Sindirimi kolaylaştırır ve metobolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Çok iyi bir idrar sökücüdür. C, A ve B3 vitamini ile potasyum ve folik asit açısından zengindir.

Elma

Kilo vermek için elmanın yeşili daha iyi bir seçenektir. İçerdiği vitaminler ve bitkisel enzimler sayesinde yağ yakıcı özelliğe sahiptir.

Kavun

Kilo kaybında oldukça önemli bir meyve olan kavunun 200 gramında 60 kalori bulunuyor. Yüksek posa içeriği ile kan şekerinin düşmesini önleyen kavun, uzun süre tok kalmayı sağlıyor.

Muz

İçerdiği çözünür posadan dolayı yeme isteğini ciddi düzeyde azaltan muz, bağışıklık sisteminin güçlendiriyor ve tokluğu artırıyor. Kilo vermeye yardımcı olması için özellikle kahvaltıda tüketilmesi öneriliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim