Kategoriler

Bursa Milletvekili Kayışoğlu servis taşımacılığı yapan esnafın sorunlarını dinledi

CHP PM Üyesi, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren servis taşımacılığı yapan esnafla bir araya geldi.

Bursa'da 2 binin üzerinde S plakanın salgın nedeniyle kontak kapattığını dile getiren servisçileri dinleyen Altaca Kayışoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni plakalar ihale ederken, güncel durumu göz ardı etmemesi gerektiğini belirtti.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'na Büyükşehir Belediyesi'nin 4 Ağustos'ta 75 S plaka ihale ettikten sonra 24 Ağustos'ta yeniden 75 plakalık bir ihale gerçekleştireceğini vurgulayan servisçiler, bu durumun kendileri için çok büyük sıkıntı oluşturduğunu dile getirdiler.

İhalenin 360 bin liradan başlayarak gerçekleştiğini aktaran servisçileri dinleyen Altaca Kayışoğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin içinde bulunduğu durum idare edilemez hale gelmiş olmalı ki arka arkaya servis plakaları satışa çıkarılarak kaynak yaratılmaya çalışılıyor. Recep Altepe'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen Alinur Aktaş, belediyenin borç yüküyle uzunca bir süre iş yapmalarının zor olduğunu dile getirmişti. Yıllardır ülkeyi yöneten AK Parti, yıllardır da Bursa'yı yönetiyor. Sonuç ortada. Plaka ihale ederek kaynak yaratmaya çalışırken hem sizleri zora sokuyor hem de Bursa trafiğine yeni yükler getiriyor. Geçici yollarla belediyenin kasası dolmayacağı gibi trafiğe çıkan her araç bu paradan çok daha fazla maliyet getirecek. Doğru hesap yapılması gerekir. Ne derler bilirsiniz. 'Evdeki hesap çarşıya uymaz.' Büyükşehir Belediye Başkanı eminim ki sizlerle oturursa, herkesi mutlu edecek bir yol ortaya çıkabilir" tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında