Kategoriler

Bursa milletvekili Zafer Işık'tan, Kaymakam Özçakıcı'ya ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ ile birlikte Orhangazi'ye yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Geçtiğimiz aylarda daha önceden görev yeri olan İzmir Balçova kaymakamlığını yürüten Süleyman Özçakıcı İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile Orhangazi'nin yeni kaymakamı olarak göreve başlamıştı.

Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık, " Orhangazi İlçemize yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı makamında ziyaret ederek kendilerine görevinde başarılar diledik. Orhangazi ilçemizin marka ilçeler arasında yer alması için hükümet olarak bizlerde her türlü desteklerimizi vereceğimizi ifade ettik. İlçemizdeki değerlerin daha fazla kitlelere ulaşabilmesi adına çalışmalarında başarılar diledik" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " İlçemize yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı Ak Parti Bursa Millet Vekilimiz Zafer Işık ve İlçe Başkanımız Fahrettin Uludağ ile birlikte makamında ziyaret ettik. İlçemiz adına yapılan tüm çalışmalarda Hem merkezi Hükümet hemde yerel yönetimler olarak ilçemizi kalkındırmayı ve marka ilçeler arasında yer almayı hedeflediğimizi ifade ettik. Güzel ilçemiz için hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı