Kategoriler

İnegöl'de sokaklar sil baştan düzenlendi

İnegöl Belediyesi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda şehrin dört bir yanında daha modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Modernleşme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilecek olan 37 sokaktaki tretuvar çalışmaları Altındal Sokak üzerinde start verildi.

İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde 37 sokakta gerçekleştirilecek tretuvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

250 BİN TL'LİK YATIRIM

Cumhuriyet Mahallesinde 37 sokağın sil baştan yenilenmesini sağlayacak tretuvar çalışmalarına 250 Bin TL maliyet ayırılırken, bölgede 5000 metrekare parke taşı ve 5000 metre tül bordür kullanılacak.

İNEGÖL İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger beraberindeki heyetle hummalı bir çalışmanın gerçekleştirildiği alanda incelemede bulundu. İnceleme sırasında çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan Dülger, ''Uzun zamandır Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi'nde büyük bir kaldırım çalışması başlatacağımızı ifade etmiştik. Planlamalarımızı yaptık uzun zamandır kötü durumda olan yol ve kaldırımları bir an önce toparlamak adına çalışmamalarımıza başladık. Bulunduğumuz alanda yaklaşık 5 ayrı sokakta kaldırım çalışmalarımız devam etmekte. Çalışmalara buradan başlayarak Fatih Mahallesi'ne doğru devam edeceğiz. İnegöl için elimizden geleni yapıyoruz. Alanyurt bölgesindeki eksikliklerin alt yapı çalışmalarını hazırladık. Yavaş yavaş inşallah bütün eksiklerimizi tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmalar mahallemize ve İnegölümüze hayırlı uğurlu olsun. '' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Gençler Bursa Nilüfer'in "3. Üni Uçuş Günleri"nde buluştu
Bursa
Bursa Gemlik'te TOKİ'deki üniversitelilere tahliye şoku
Bursa
Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı
Bursa
Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi'nde kazananlar belli oldu
Bursa
Kene ısırıklarına dikkat! Öldürebilir
Bursa
MEB Bursa'da istişare etti
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Sanat Bursa'nın tarihi surlarında teknolojiyle buluştu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de kardeş kentler potada buluştu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa İnegöl’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kardeş kentler yemekte buluştu