Kategoriler

Genç Başkan ve Vekil dokunmadık gönül bırakmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Mustafakemalpaşa’ya çıkarma yaptı.

Bozağaç yöresinin incisi Körekem mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kanar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile yöre halkının isteklerine birlikte kulak verdi. Çeşitli konudaki talepleri tek tek not alan Başkan Mehmet Kanar, gerekli olan çalışmaların ivedilikle başlatılacağını söyledi.

‘Başkanımız övgüyü hak ediyor’

Görüşmeler esnasında vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, ”Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’ın çalışmalarını takdirle izliyorum. Göreve geldiği günden bu yana birçok başarılı projeye imza attı. Başkanımız azmi ve çalışkanlığı ile gerçekten övgüyü hak ediyor kendisine tüm Mustafakemalpaşalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Bursa Milletvekilimiz Ahmet Kılıç ile birlikte Bozaağaç yöremizin incisi Körekem mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın kulak verdik. Tarımsal kalkınma hedeflerimiz başta olmak üzere, kırsal mahallelerimizin yol haritasını inceledik, yapacaklarımızı değerlendirdik. Bu cennet parçasının her köşesine hizmet götürmeye, her hemşerimizin kalbine dokunmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan esnaf odalarının temsilcileri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece