Kategoriler

KORONA İYİLİĞE ASLA ENGEL DEĞİLDİR

Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlılar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen törende 2 adet akülü araba ve bir tane tekerlekli sandalye sahiplerine teslim edildi. Teslim Törenine Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve hayırsever vatandaş katıldı.

Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlılar Dernek Başkanı Emrullah Akçay, Engelli kardeşlerimizi sevindirmenin gururu içerisindeyiz. Bu süreçte bir hayırsever vatandaşımız tarafından hediye edilen 2 adet akülü araba ile 1 adet tekerlekli sandalyeyi bizlerde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte teslim ettik.

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Bugün Engelli vatandaşlarımızın sevinçlerine ortak olduk. İhtiyaç sahibi olan Engelli vatandaşlarımıza akülü arabalarını teslim etmenin sevinci ve mutluluğu bizlerde çok mutlu etmiştir dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “  Bu mübarek Cuma gününde 3 tane engelli kardeşlerimizi sevinçlerine, mutluluklarına şahit olduk. İyilik her alanda yapılmalıdır. Bugün hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan bu iyilik ömür boyu hatırlanacaktır. Engelli kardeşlerimize verdiğimiz değerlerimiz hiçbir zaman azalmayacaktır. Engelli vatandaşlarımızın her alanlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Korona iyiliğe asla engel değildir.

Pandemi süreci içerisinde belki de en fazla engelli kardeşlerimiz zorlanıyordur. Ama bu günlerde geride kalacaktır. İyiliğin hiçbir şekilde engel olmadığını bugün bir kez daha gördük. Öncelikle hayırsever vatandaşımıza ve bu iyilikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Tören sonrası Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlılar Dernek Başkanı Emrullah Akçay, bağışlarından dolayı hayırsever vatandaş olmak üzere Orhangazi kaymakamı ve belediye başkanına plaket taktim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde