Kategoriler

Osmangazi'de kamu binalarında dezenfekte çalışmaları

Osmangazi Belediyesi'nin korona virüse karşı halk sağlığını korumaya yönelik dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Türkiye genelinde korona virüs vaka sayısı son günlerde artış gösterirken

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor. Belediye ekipleri, özellikle vatandaşların yoğun olduğu meydanlar, açık alanlar, kamu binaları ve ibadethaneleri düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son olarak PTT binaları, Defterdarlık, bankalar, sağlık merkezleri, ATM ve camilerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.  

Salgın ile mücadelede en etkili yolun tedbirlere uymak olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu salgına karşı mücadelemize hiçbir gevşeklik göstermeden devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında özellikle, halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlar ve temasın fazla olduğu bölgelerde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İlgili müdürlüklerimiz mesai gözetmeden çalışıyor. Vatandaşlarımızdan da alınan tedbirlere uymalarını, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini istirham ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DAN DÜNYADA SES GETİRECEK PROJE
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl, Uluslararası Duvar Resimleri Festivali İle Sanatla Buluştu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başarılı girişimci tecrübelerini Osmangazi’de gençlerle paylaştı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA MİLLETVEKİLİ Sayın İsmet Büyükataman’ın Gürsu İlçe Başkanlığının Düzenlediği Üye Katılım Toplantısında Yapmış Olduğu Konuşma Metni
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün 103 Yıllık Kurtuluş Dirilişi Anma Töreniyle Kutlandı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “500 BİN KUYU VAR AMA SONUÇ YOK! YERALTI SULARINDAKİ GERÇEKLER GİZLENİYOR”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
"Bursa'nın denizle bağı güçleniyor"
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Yıldırım ilçesinde altyapı ve ulaşım hamlesi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP'li Öztürk, zincir marketleri Meclis gündemine taşıdı: "Kasiyerler sandalyesiz çalışıyor, tuvalete gitmeye dahi korkuyor"
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI BURSA NAZIM HİKMET ROTASI EĞİTİM GEZİSİ YAPTI