Kategoriler

Osmangazi'de kamu binalarında dezenfekte çalışmaları

Osmangazi Belediyesi'nin korona virüse karşı halk sağlığını korumaya yönelik dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Türkiye genelinde korona virüs vaka sayısı son günlerde artış gösterirken

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor. Belediye ekipleri, özellikle vatandaşların yoğun olduğu meydanlar, açık alanlar, kamu binaları ve ibadethaneleri düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son olarak PTT binaları, Defterdarlık, bankalar, sağlık merkezleri, ATM ve camilerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.  

Salgın ile mücadelede en etkili yolun tedbirlere uymak olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu salgına karşı mücadelemize hiçbir gevşeklik göstermeden devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında özellikle, halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlar ve temasın fazla olduğu bölgelerde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İlgili müdürlüklerimiz mesai gözetmeden çalışıyor. Vatandaşlarımızdan da alınan tedbirlere uymalarını, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini istirham ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın yeni il sağlık müdürü Mustafa Çetin oldu!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Meydanda Yaya Kaldırımı Genişliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Hayatı Kolaylaştıran Adımlar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Turkish Fashion Fabrics Show Fuarı Kapılarını Açtı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ’NE GÜRSU İMZASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Sanatseverler klasik müziğin büyüsüne kapıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı’na Yoğun İlgi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kombileri, Yaz – Kış Tasarruflu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bahar Aylarında Lazer Göz Cerrahisine İlgi Arttı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
HAGEL TOPLANTISI GÜRSU’DA YAPILDI