Kategoriler

Dijital Anadolu Projesi tüm hızıyla sürüyor

Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ'leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor.

Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ'leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor.

Açıklama şöyle:

Üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkı sağlama hedefiyle TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ'leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor. Dijital Anadolu Canlı Yayınlarının yedinci etkinliği, 10 Eylül Perşembe günü saat 15.00'te, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Maxis Girişim Sermayesi Genel Müdürü Selami Düz'ün katılımıyla gerçekleşecek. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun moderatörlüğündeki etkinlik, www.dijitalanadolu.com/canli adresi üzerinden takip edilebilecek.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi, çevrim içi platformda KOBİ'ler ile buluşmayı sürdürüyor. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun moderatörlüğündeki etkinlik serisinin yedincisi, 10 Eylül 2020 Perşembe günü, saat 15.00'te, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Maxis Girişim Sermayesi Genel Müdürü Selami Düz'ün katılımıyla düzenlenecek.

İki yılda dokuz kentte üç bin KOBİ'ye ulaşan Dijital Anadolu Projesi, pandemi dolayısıyla Mayıs ayından bu yana çevrim içi platformda sürdürülüyor. TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliği, BANDWITT çözüm ortaklığında devam eden 2020 programı kapsamında, Dijital Dönüşüm Merkezi'nin (DDM) de hizmetlerini ulusal ölçekte, çevrim içi olarak ücretsiz sunduğu etkinliklere katılım gösteren liderler, KOBİ'lerin dijitalleşme yolculuğuna rehberlik ediyor.

Dijital Anadolu Projesi'nin etkinliği www.dijitalanadolu.com/canli adresi üzerinden izlenebilir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim