Kategoriler

Bursa’nın en büyük Starbucks şubesi açıldı

Starbucks, şehrin tam merkezinde yer alan ve kolay ulaşımı sayesinde açıldığı günden bu yana her yaş grubunun buluşma noktası olan Kent Meydanı Avm’de yeni mağazasını açtı. Bursa’nın en büyük Starbucks şubesi olan mağaza kahve tutkunlarının şimdiden büyük beğenisini kazandı.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, Bursalıların kolayca ulaştığı, bütün ihtiyaçlarını hızlıca karşılayabildiği, hareketli ve canlı bir yaşam Merkezi olan Kent Meydanı Avm’de mağazasını 29 Ağustos tarihi itibariyle kahve tutkunlarının beğenisine sundu. Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, bu mağaza ile Bursa’da 22. Türkiye genelinde ise 517. mağazasını da hizmete açmış oldu.


Bursalı kahve severlerin yoğun ilgi gösterdiği, Kent Meydanı Avm’de hizmete giren Starbucks mağazası, lezzetli kahveleriyle dost sohbetlerinin, küçük iş toplantılarının ve huzurlu bir ortam arayanların vazgeçilmez adresi oluyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla ideal bir ortam sunan Starbucks, yeni açtığı ya da yenilediği mağazalarında geri dönüşümlü malzeme ve sistemler kullanmaya önem veriyor, bu yönüyle de sürdürülebilir geleceğe de hizmet ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
ADD Bursa'dan 19 Mayıs'a özel turnuva
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Demet’e niyet kendisine kısmet
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Doğuda kuvvetli yağışlar var.. Hava sıcaklıkları normale dönüyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyespor şampiyon oldu
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler Nilüfer'de geleneksel oyunlarda buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Mudanya’da engelsiz yaşama dikkat çeken etkinlik
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te ‘engelsiz’ panayır
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da enginarlı tatlılar festivale damga vurdu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Japon uzman Bursa'da “Deprem”e karşı uyardı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İsrail'in ABD ilişkisi Orta Doğu'da tahribatı artırıyor