Kategoriler

Orhangazi'den temizlik atağı

Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe genelinde tahrip olan ve eskiyen konteynerlerini yeniledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe olarak verilen toplamda 130 çöp konteyneri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden tespitleri yapılarak, eskiyen ve kullanımları tahrip olan çöp konteynerleri yenilendi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “İlçemiz genelinde ilk etapta 60 adet ve sonradan 70 adet konteyner ile toplamda 130 adet yeni çöp konteynerimizi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzdeki ekiplerimiz tarafından daha önceden tespiti yapılarak tahrip olan konteyner ile değiştirerek yeniledik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe olarak aldığımız 130 adet çöp konteynerimizi İlçemiz genelinde değişim yaparak yeniledik. Pandemi sürecinde özellikle çöp konteynerlerimizi dezenfekte çalışmalarımız, İlçe genelinde yıkama çalışmalarımız bir yandan sürerken şimdide tahrip olan ve eskiyen konteynerlerimizi yeniledik. İlçe genelimizde kirli görüntüyü bir nebze de ortadan kaldırdık.

Yeni cepheler açarak kirli görüntüye son verdik

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İlçe genelinde en fazla çöp dökülen bölgeleri ’de tespitini yaparak, yeni çöp konteynerleri cepheleri açtık. Böylece ilçe genelindeki kirli görüntüyü azaltmak adına çöp toplama noktalarımızı genişlettik. Kısa bir zaman içerisinde dolan çöp konteynerlerinin yakınlarına yeni çöp konteynerleri cepheleri oluşturarak, çöp toplama işlemlerine kadar geçen süre içerisinde dolmamalarını sağladık. Bu süreçte en büyük dikkat etmemiz gereken şey temizlik dedik ve temizlik adına elimizden gelenin fazlasını yapmanın gayreti içerisine girdik” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde