Kategoriler

İznik Gölü'nü Koruma Birliği toplandı

Orhangazi ve İznik Belediyelerinin üye olarak bulunduğu İznik Gölünün Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis toplantısı Orhangazi Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşti. Birlik Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında yapılan meclis toplantısına İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Meclis üyeleri katıldı.

İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı meclis toplantısının tek gündem maddesi olan 2021 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi ilk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmek üzere havalesi oy birliği ile kabul edildi. İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis toplantısının 2. Oturumunda 2021 Mali Yılı Gelir –Gider Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “ İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. İznik Gölündeki suların çekilmesi çok ciddi anlamda görülmeye başladı. İznik Gölündeki su çekilmeleri ile ilgili araştırma çalışmalarımıza başladık. Gölümüzün gözle görülür seviyede sularının çekilmesi ile alakalı ben inanıyorum ki İznik olarak bizler elimizden geleni yaptığımız gibi Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın’da bu yönde çalışmalarını başlatarak tamamlayacaktır. İki Belediye ortak bir çalışma alanı oluşturularak İznik Gölü’nü eski seviyesine ulaştırmak için cabalarımız bu yönde olacaktır.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantımızı İznik Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. İznik Gölündeki suların çekilmesi İlçemizde daha fazla bir şekilde görülür seviyededir. Bizler İznik Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi olarak çalışmalarımızı tamamlayarak süreci Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığına giderek bu konuda kesin çözüm bulmak istiyoruz.  Gölümüzdeki su çekilmeleri ile ilgili hukuksal anlamda neler yapılabilir noktasında araştırmalarımızı başlattık. Bizler İznik Gölü çevresinde büyüdük ve gelecek nesillerimize de büyüdüğümüz gölü bırakmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece