Kategoriler

Uludağ Üniversitesi Rektörü Kılavuz'dan birlik beraberlik mesajı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, daire başkanlıklarında görev yapan personelle bir araya geldi. Kılavuz, ziyarette el birliği ile Üniversiteyi daha iyi yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha önce Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Genel Sekreter Osman Dikmen'le birlikte İdarî Mâlî İşler, Strateji, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları ve Hukuk Müşavirliği'nde görev yapan personel ile bir araya geldi. Daire başkanları ve yöneticilerin yanı sıra personelle de görüşmeler yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, gelen talep ve önerileri de yönetim olarak mutlaka değerlendireceklerini vurguladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birisi olması için yönetim olarak var güçleriyle çalıştıklarını aktaran Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, idarî ve akademik personelin desteği olmadan bu hedefe ulaşmanın çok zor olduğuna işaret etti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Üniversite personelinin daha ferah ve modern şartlarda çalışması adına çok sayıda proje ürettiklerine dikkati çeken Kılavuz, "1975 yılında kurulan bir üniversiteyiz. Bugün sadece çalışan sayımız 7 bin 500 dolaylarında. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Akademik olarak yaptığımız çalışmaların yanı sıra kent ile bütünleşen ve toplumun sorunlarıyla birebir ilgilenen bir kurumuz. Bütün bu çalışmalarımızda idari personelimizin büyük bir rolü var. Attığımız her adımın arkasında personelimizin fedakâr çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Hep birlikte çalışarak üniversitemizi daha üst sıralara çıkaracağız. Birlikte çalışarak bu hedefimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YAVUZSELİM’E ÇOK FONKSİYONLU PAZAR YERİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’nın çalınan tarihi nerede?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kaçak Yapıyla Mücadele Sürüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE-KIRGIZ CUMHURİYETİ KARDEŞLİĞİ BURSA'DA PERÇİNLENDİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Türkiye'ye öncü 'Bursa Taksi' yollarda
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çiftçiye destek ve doğaya saygı Bursa'ya ödül getirdi
Gündem
5 Kez Görüntülendi.
MANŞETX GAZETESİ'NİN BURSA VE ANKARA'NIN AĞUSTOS SAYILARI ÇIKTI!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da TRESGED'den Vali Ayyıldız'a ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GESİAD'dan Bursa Valisi Ayyıldız'a 34. yıl ziyareti
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden velilere özel kitap atölyesi