Kategoriler

Orhangazi'de ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

Bursa Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından başlatılan Çakırlı Piknik alanına ağaçlandırma çalışmalarında Çınar ve Ihlamur dikimi yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın "İlçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra Çakırlı Mahallesi piknik alanı ve çevresinde Çınar ve Ihlamur ağaçlarını dikerek ilerleyen yıllarda piknik yapan vatandaşlarımıza serin ve refah bir ortamda piknik yapma imkânlarını sağlamaktır. Bizlerin tek amacı yeşil Bursa'mızın adını her daim yeşil olarak bırakarak İlçemizde de bu geleneği sürdürmektir istiyoruz.

Başkan Aydın Çakırlı Mahallesi piknik alanında özellikle yaz mevsiminde her gün yüzlerce insanımız burada piknik yapıyorlar. Bu ağaçlar büyümeye başladığında piknik alanımız daha yeşil bir hal alacaktır. Bizler Belediye olarak ağacı doğayı seviyoruz ve her alanda vatandaşlarımıza da bunu aşılıyoruz. Çakırlı mahallesi göl kenarında bulunan piknik alanında gelecek nesiller için yeşil alan bırakmak adına çalışmalarımızı tamamladık. Ağaçlarımız büyüdükçe bol oksijenli, sağlık bir yaşam alanı haline gelecektir" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
10 Kez Görüntülendi.
BURULAŞ Yönetimi Belli oldu
Bursa
Nilüfer'de bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı
Bursa
10 Kez Görüntülendi.
Uludağ Üniversitesi iddiaları yalanladı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Mustafakemalpaşa aydınlandı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa coşkuyu ruhuna uygun kutladı
Bursa
Yenişehir’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'ne bir ödül daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi'nde kazananlar belli oldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazi soykırıma sessiz kalmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gençler Bursa Nilüfer'in "3. Üni Uçuş Günleri"nde buluştu