Kategoriler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk, Orhangazi Muhatarlar Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk'e ziyaretlerinde Orhangazi Belediyesi Başkan yardımcısı İlhan Kılıç, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Meclis Üyesi Abdurrahim Akçay ve Ak Parti Orhangazi İlçe Başkan yardımcısı İbrahim Altuntaş eşlik etti.

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, "Muhtarlar, vatandaşın kolay ulaştığı, irtibat kurduğu birimler. Ama zor ve çileli bir iştir. Ekipman, bütçe ve personel olmadan hizmet etmeye çalışılır. Farklı kurumlarla irtibat kurarak vatandaşın derdine merhem olurlar. Özellikle pandemi sürecinde muhtarlarımızın özel gayret gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızı bu manada önemsiyoruz. Kırsaldaki ve merkezdeki muhtarların istek ve taleplerini dinliyoruz. Çözümler üreterek isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Görüşme sonrası Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı'na bir plaket taktim eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk Orhangazi'den ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 1 Mayıs coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenilebilir yabani otları eğitimde tanıdılar
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Kut'ül Amare Zaferi unutulmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma