Kategoriler

Gürsu Belediye Başkanı Işık: "Tüm hizmetlerimizde insana değer vermek her şeyin önünde "

Bursa Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, "İnsana değer veren hizmetler" sloganıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek yardımlarını evlerine kadar götürerek ulaştırıyor.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce ilçede bulunan ihtiyaçlı vatandaşlara, her gün yapılan sıcak yemek yardımı, corona virüs salgını nedeniyle arttırılarak, 65 yaş üstü ve karantina zorunluluğu olan ihtiyaçlı vatandaşlara da yapılmaya başlandı.

Yardım yapılan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Sosyal belediyecilik hizmetlerimizle, maddi manevi desteğe ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin zor günlerinde yanlarında oluyoruz. Zaman zaman ziyaretlerine de giderek, devletimizin şefkat elini yanlarında hissetmelerini sağlayarak manevi desteğimizi hissettirerek, moral vermeye özen gösteriyoruz. İhtiyaçlı vatandaşlarımız için her gün sunduğumuz sıcak yemek hizmetimiz kapsamında bugünlerde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yalnız vatandaşlarımıza da günlük sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Sosyal yardım ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için hazırlanan sıcak yemek paketlerini evlerine kadar götürerek teslim ediyor. Ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirerek manevi desteğimizle de onlara güç veriyoruz. Şefkat Mağazamızla da, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ediyoruz" dedi.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal yardımlar kapsamında, her gün yapılan sıcak yemek hizmeti yanında, Şefkat Mağazası bünyesinde; erzak, sıcak yemek, giyecek, kömür, temizlik malzemesi yardımlarının yanında, engelli aracı talepleri de karşılanmakta. Tekerlekli, akülü araç yardımlarının yanı sıra, ambulans ve hasta nakil hizmeti, vatandaşlardan gelen taleplere göre işitme cihazı, hasta yatağı v.b. yardımlar yapılarak, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların yanında olunmakta.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DAN DÜNYADA SES GETİRECEK PROJE
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl, Uluslararası Duvar Resimleri Festivali İle Sanatla Buluştu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başarılı girişimci tecrübelerini Osmangazi’de gençlerle paylaştı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA MİLLETVEKİLİ Sayın İsmet Büyükataman’ın Gürsu İlçe Başkanlığının Düzenlediği Üye Katılım Toplantısında Yapmış Olduğu Konuşma Metni
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün 103 Yıllık Kurtuluş Dirilişi Anma Töreniyle Kutlandı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “500 BİN KUYU VAR AMA SONUÇ YOK! YERALTI SULARINDAKİ GERÇEKLER GİZLENİYOR”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
"Bursa'nın denizle bağı güçleniyor"
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Yıldırım ilçesinde altyapı ve ulaşım hamlesi
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
CHP'li Öztürk, zincir marketleri Meclis gündemine taşıdı: "Kasiyerler sandalyesiz çalışıyor, tuvalete gitmeye dahi korkuyor"
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI BURSA NAZIM HİKMET ROTASI EĞİTİM GEZİSİ YAPTI