Kategoriler

Orhangazi'deki Sölöz sahası sil baştan yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesi Sölöz Mahallesi'ndeki 15 yıllık halı sahayı sil baştan yeniliyor.

Kent merkezindeki Atıcılar Spor Tesisi 1 ve 2 numaralı futbol sahaları, Şahin Başol Spor Tesisi futbol sahası, Hacivat, Çınarönü, Vatan, Soğanlı, Hürriyet ve Emek futbol sahaları ile Fethiye Spor Kompleksindeki büyük futbol sahalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bakımsız sahaları da modern hale getiriyor.

Orhangazi ilçesi Sölöz Mahallesi'nde 2005 yılında belde belediyesi tarafından yaptırılan ancak zaman içinde zemini ve çevre koruma telleri yıpranınca atıl halde kalan halı saha, Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yeniliyor.

Sahayı çevreleyen tellerin bakım, onarım ve boya işlemleri tamamlanırken, zemin drenaj ve suni çimin yenilenmesi çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlanacak.

Çalışmalar kapsamında kullanılamaz haldeki soyunma odalarının bulunduğu bina ile kafeterya olarak kullanılan binalar da modernize edilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın mahalleleri geziyor sorunları yerinde çözüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den dağ bölgesinin altyapısına önemli yatırım
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi’nde 'Afetsiz Gelecek' konuşuldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çukurca Spor Tesisi Temel Atma Töreni
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BUSİAD temiz Nilüfer Çayı için Mustafa Bozbey’le görüştü