Kategoriler

Bursa'da 8 bin 451 can dostu sağlığına kavuştu

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin 'Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi', 2020 yılında 8 bin 451 sokak hayvanına bakım ve sağlık hizmeti verdi.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, binlerce can dosta şifa dağıtıyor. Sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavileri için modern ve ileri teknoloji cihazlarla donatılan merkez, her gün yüzlerce hayvanı sağlığına kavuşturuyor.

Sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir hayat sürebilmeleri adına faaliyet gösteren merkez, 2020 yılında 8 bin 451 sokak hayvanına kucak açtı.

Başta kedi ve köpek olmak üzere birçok hayvanın tedavi edildiği merkezde, yıl içerisinde 6 bin 355 sokak hayvanına tıbbi tedavi uygulanırken, 2 bin 96 sokak hayvanına da kısırlaştırma ameliyatı yapıldı. 6 bin 591 hayvana ise koruyucu hekimlik hizmeti verildi.

Osmangazi Belediyesi, salgın döneminde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları ve insanların evlerinde kalmasıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının en büyük destekçisi oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2020 yılında 68 bin 633 kilogram kuru mamayı ilçenin çeşitli noktalarına bırakarak can dostların aç kalmamalarını sağladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın mahalleleri geziyor sorunları yerinde çözüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den dağ bölgesinin altyapısına önemli yatırım
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi’nde 'Afetsiz Gelecek' konuşuldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çukurca Spor Tesisi Temel Atma Töreni
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BUSİAD temiz Nilüfer Çayı için Mustafa Bozbey’le görüştü