Kategoriler

BTSO, ihracat yolunda iş dünyasının rotasını belirliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), pandemi döneminde üyelerinin dış ticarette yol haritasını belirlemek üzere webinar buluşmalarına devam ediyor. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, BTSO ve Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) iş birliğinde Temmuz ayından bu yana 25'ten fazla webinar program düzenlendi. Web seminerleri ile farklı coğrafyalardaki hedef ülkelerde pandemi sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili iş dünyasına önemli bilgiler veriliyor.

BTSO, düzenlediği webinarlar ile Bursalı ihracatçıları Ticaret Müşavirleri ile sanal ortamda bir araya getiriyor. BTSO Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında şimdiye dek 25 webinar düzenledi. Webinarlar, Almanya, Baltık Ülkeleri, Bulgaristan, Birleşik Krallık, Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Romanya, Kuveyt, Belçika, İspanya, Suudi Arabistan ve Tunus pazarları mercek altına alındı. Ülkelerin ticari ortakları ve potansiyel pazarların gündeme alındığı programlar, iş dünyasının geniş katılımıyla yapıldı.

PANDEMİ ÖNCESİ VE SONRASI

Düzenlenen webinarlarda, Büyükelçi, Ticaret Müşavirleri ve Ataşeler ile toplantılara konuşmacı olarak katılan işbirliği kuruluşlarının temsilcileri bilgi ve tecrübelerini Bursa iş dünyasına aktarıyor. Programlarda pandemi öncesi ve sonrası hedef ülkedeki mevcut durum, salgın sonrasındaki işbirliği imkanları ve firmaların pazara girişte dikkat etmesi gereken konular işleniyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
12 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece