Kategoriler

Bursa'da emniyetten açıklama geldi!

Mudanya Kavşağı İzmir istikametinde Otoyol A.Ş. tarafından yapılacak köprü tamirat çalışması nedeni ile şehir içinde yaşanan yoğun trafikle ilgili Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gebze-Orhangazi-İzmir ücretli otoyolunun (91+200 km.) Mudanya Kavşağı İzmir istikametinde Otoyol A.Ş. tarafından yapılacak köprü tamirat çalışması nedeni ile yol aktarmasının olduğu noktada trafik yoğunluğunun oluşmaması, güvenli trafik akışının sağlanabilmesi için;

Gebze-Orhangazi-İzmir ücretli otoyolunun Mudanya Kavşağı İzmir istikametinde 20.12.2020 tarihi ile 04.01.2021 tarihleri arasında, otoyol köprü çalışması nedeni ile İzmir istikameti 1 (bir) kilometrelik alanda trafik akımına kapalı bulunmaktadır. Belirtilen tarihler arasında otobüs, tır ve kamyon sürücüleri haricinde kalan ve Bursa şehir merkezine gidecek araç sürücülerinin, acil müdahale araçlarının vakalara daha hızlı müdahale edebilmeleri için trafik yoğunluğu oluşturmamak adına sabah 07:00-10:00 ile akşam 17:00-20:00 saatleri arasında alternatif güzergâh olarak İstanbul-Ankara istikametinden Bursa'ya gelecek sürücülerin otoyol İstanbul Bağlantı Yollarını takiben Yalova Yolunu, İzmir istikametinden gelecek araç sürücülerinin ise Otoyol Hal Kavşağını takiben İzmir Yolunu tercih etmeleri uygun olacağı değerlendirilmektedir."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
31 Mart'tan sonra Mudanya Belediyesi'nde neler değişti?
Bursa
Bursa'da başkanlardan 19 Mayıs’a yakışan maç
Bursa
Mudanya'da pazar yeri kararı
Bursa
Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi
Bursa
Borsa İstanbul'da kapanış rekoru
Bursa
İnegöl'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı
Bursa
19 Mayıs'ta 81 ilde festival havası
Bursa
Nilüfer’de 19 Mayıs kutlamaları başladı