Kategoriler

Gürsululara müzik morali

Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu günlerde, Gürsu Belediyesi sokakta gerçekleştirdiği konserlerle ilçe halkına moral veriyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ruhumuza iyi gelecek herşeye çok ihtiyacımız olan bu günlerde, müzik ruhun gıdasıdır sözünden yola çıkarak, Gürsumuz'un sokaklarını müzikle dolduruyoruz. Her cuma, ilçemizin insan yoğunluğunun fazla olan noktalarında gerçekleştirdiğimiz konserlerle hemşehrilerimizi biraz olsun pandemi sürecinin bunalmışlığından uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Hem hemşehrilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyoruz hem de müzisyenlerimizin bu zor zamanlarında onlara destek olmuş oluyoruz" dedi.

Kültür kenti Gürsu'yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, "Her yer sahne her yerde müzik" sloganıyla düzenlenen konserler, maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor.

"Hemşehrilerimizden aldığımız tepkiler yaptığımız işin gerekliliğini bizlere hissettiriyor" diyen Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Fil, "Her cuma, ilçemizin merkezi noktalarında, pandemi süreci kurallarını unutmadan düzenlediğimiz konserlerimizi, özgürce hep bir ağızdan şarkılar söylediğimiz güzel günlerde, en kısa zamanda, yeniden, omuz omuza gerçekleştirmeyi diliyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenilebilir yabani otları eğitimde tanıdılar
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Kut'ül Amare Zaferi unutulmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
Bursa
11 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Bursa
10 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje