Kategoriler

Bursa sokaklarında aç kalan hayvanlar unutulmadı

Ak Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkan Ufuk Cömez sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalan hayvanları elleriyle besledi.

Ak Parti Osmangazi ilçe Başkanı Ufuk Cömez, kısıtlama günlerinde boş kalan sokaklardaki can dostlarını unutmadı. Yanına kedi, köpek ve kuş yemlerini alan Cömez, sokak sokak gezerek hayvanları besledi. Bilhassa kısıtlama günlerinde boş kalan sokakların sessiz sakinleri olan sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçen Ufuk Cömez, poşetler halinde yanına aldığı havyan mamaları ve kuş yemleriyle Bursa sokaklarını dolaştı.

Osmangazi'nin tarihîi sokaklarında dolaşan Cömez, önce 15 Temmuz Demokrasi Meydanına giderek buradaki güvercinlere yem attı. Meydanların boş kalmasıyla birlikte beslenmekte zorlanan güvercinler Cömez'in etrafını sardı.

Meydanda güvercinleri besledikten sonra sokak aralarında dolaşan Ufuk Cömez, burada gördüğü kedi ve köpeklere yanında getirdiği mamalardan verdi. "Onlar bizim dilsiz dostlarımız" diyerek sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Cömez, "İnsanoğlu bu dünyayı can dostlarıyla paylaşıyor. Onlar bizim sessiz dostlarımız. Onları unutmamak gerektiğini düşünüyorum. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonlarında onlar yemek bulmakta ve beslenmekte zorlanıyorlar. Ben de bu hafta sonu iki günümden birkaç saati onlarla paylaşmak istedim" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan küresel bir adım: “Yeşil Bursa” sertifikasyon sistemi hayata geçiyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den Karacabey'de 'Kariyer ve İstihdam Buluşması'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
'Akıllı Şehir Oyunları' minik oyuncularla buluştu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesinden Dronlu Denetim: 3 Ayda 746 Kişi Ve Kuruluşa İdari Yaptırım Uyguladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den İnce Medya Grup'a ziyaret!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den 'Bursa Emek ve Endüstri Tarihi Sempozyumu'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Çalı-Kayapa'dan gece mesaisi devam ederken
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın gastronomi haritası oluşturuluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’den depreme dirençli bursa için kritik adım
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“Felsefi bakış yaşam biçimi olmalıdır”