Kategoriler

Mustafakemalpaşa'da can dostları için seferberlik

Karla mücadele kapsamında yürüttüğü etkin çalışmalarla dikkat çeken Mustafakemalpaşa Belediyesi, yiyecek bulamayan can dostları için de seferber oldu.

Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren hizmetlerin aksamaması için özveriyle çalışan ekipler, soğuktan etkilenen can dostu hayvanları da unutmadı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın talimatıyla, merkezdeki mama odakları ile doğada yaşayan canlılar için yiyecek bırakıldı.

İlçe merkezi, Tümbüldek ve Suuçtu'daki onlarca sevimli dostu besleyen ekipler, kış şartlarına karşı dayanıksız olanları araca alarak barınakta koruma altına aldı.

Başkan Kanar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Can dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hayvan Barınağında görevli arkadaşlarımız ve uzman veterinerimizle kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan minik dostlarımızı ziyaret ettik. Mama olduklarına takviye yiyecek tedariği sağladık. Karda mahsur kalan üç küçük dostumuzu da tedavi altına aldık." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da girişimcilik zamanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de 2 gün boyunca Sutopu Festivali heyecanı yaşandı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali'ndeki eserler, İstanbullularla buluştu
Gündem
4 Kez Görüntülendi.
BTSO İflasın Kılıfını mı Hazırlıyor? Konkordato Semineri Değil, Ekonomik Tufanın Ayak Sesleri!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA'NIN RİSKLİ YAPI STOĞU İÇİN MÜSİAD'DAN "YARISI BİZDEN" ÇAĞRISI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA KARNE HEDİYESİ PAMUK ŞEKERİ OLDU
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Minik öğrencilerin Osmangazi’de karne heyecanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu 14. Yılını Muhteşem Bir Geceyle Kutluyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Gökyüzü Tutkunlarına Davet: “Gel Göğe Bakalım” Etkinliği 28 Haziran’da Başalan Yaylası’nda