Bursa Orhangazi#039;de TOKİ 4. Etap Konut Projesi tamamlandı

Bursa Orhangazi'de TOKİ 4. Etap Konut Projesi tamamlandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, yapımı tamamlanan 292 adet konut, cami ve ticaret merkezinden oluşan TOKİ 4. Etap Konut Projesi'nin inşaat çalışmaları tamamen bitti. İnşaatı yürüten yüklenici firma iş teslimini Emlak Konut'a yaptı. Vatandaşlar ise konutların teslimini bekliyor.

Yapımına 2019 yılı sonlarında başlanan 292 adet konuttan oluşan TOKİ 4. Etap Projesi'nde çalışmalar tamamlandı. Alt yapı, doğalgaz, konut içi yol ve peyzaj çalışmalarının da tamamlandığı TOKİ'de, inşaatın yüklenici firması tarafından Emlak Konut'a teslimi yapıldı.

KABULLER TAMAM

2+1 ve 3+1 tipi toplam 292 konut ile cami ve ticaret merkezinin kesin kabulü yapıldı. Konutların teslimi için ise arada hiçbir engel kalmadı. Konutların hak sahipleri ise konut teslimlerini bekliyor.

ŞUBAT SONUNU BULABİLİR

Öte yandan kabulü yapılan konutların hak sahiplerine teslimi için ise TOKİ'den haber bekleniyor. Firma yetkilileri Orhangazi Belediyesi'nin devreye girmesi ile konutların teslim sürecinin hızlandırılabileceğini belirtirken, daha önce yapılan açıklamada konut teslimlerinin Şubat ayı sonunu bulabileceğini belirtilmişti.

banner10
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU İŞ İNSANI BAYRAM KAZANCI OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl sağlıklı altyapıya kavuşuyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Tiyatro eğitimini tamamlayan kadınların sahne heyecanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
GENÇLERİN KALBİ YILDIRIM'DA ATACAK
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi Bursa Eğitim Aldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Orman sektörünün sorunlarına Bursa’dan ‘Teknik’ bakış
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Anneler Günü konseri
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da adrenalin dolu yarış nefes kesti
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi Orhaneli MYO İle İş Birliği Protokolü İmzaladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da İş Dünyası ve İnsan Hakları Deneyim Paylaşım Grubu Başlıyor