Kategoriler

Justin Bieber sevilen albümü Journals için TikTok Live’da konser verdi

Dünyanın en ünlü popstarlarından Justin Bieber, TikTok Live’da konser verdi. 2008 yılından itibaren popülerliği giderek artan Kanadalı yıldız, hayranlarının da favorisi olan Journals albümünü seslendirdi. Canlı yayını hayata geçirmekten heyecan duyduğunu belirten Bieber, gösterisiyle ilgili: “Journals benim de en sevdiğim projelerden biri olmasına rağmen bir türlü canlı gerçekleştirememiştim. Bu gösteriyi organize etmede bana yardımcı olan TikTok’a teşekür ederim.” dedi.

TikTok’ta 20 milyona yakın takipçisi olan Bieber, platformu aktif kullanan ünlüler arasında. Kamera arkası görüntülerini, hayatındaki ilginç detayları ve arkadaşlarıyla yaptığı eğlenceli videoları TikTok’ta paylaşan Bieber; ilk videosunu, hit şarkısı Yummy’nin bir bölümüyle paylaştı. Toplamda 117 milyondan fazla görüntülenme alan video, 10 milyon beğeni topladı. Yakın zamanda eşi Hailey Baldwin-Bieber için “Anyone” adlı şarkısıyla düzenlediği videosu da TikTok’un trendleri arasında yer alıyor. 

ABD saatiyle geçtiğimiz Pazar akşamı verilen #JournalsLive konserinin tekrarı, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de Bieber’ın resmi TikTok hesabından yayınlanacak.

TikTok Hakkında

TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur. www.tiktok.com

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında