Kategoriler

BURSADAN HAKKARİYE MALZEME DESTEĞİ

Bursa’da hayırsever iş insanları, Hakkâri’deki ihtiyaç sahibi kursiyerlere malzeme desteği sağladı. BUTTİM Başkanı Sadık Şengül, “Kursiyerlerin çalışmalarına katkı sağlamak, bizleri mutlu etti” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 38. Komite Başkanı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Hakkâri’ye malzeme bağışı yapılmasına destek oldu.

KUMAŞ MALZEMESİ GÖNDERİLDİ

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Bursa’dan, Hakkâri Halk Eğitim Merkezi’ne kumaş malzemeleri gönderildi. Pandemiye karşın, malzeme talebinde bulunan merkezin eğitim faaliyetlerinin aksamaması için kısa sürede çalışmayı tamamladıklarını belirten Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 38. Komite Başkanı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Hakkâri Halk Eğitim Merkezi’nin eksik malzemeler noktasında talebinin olduğunu öğrendik. İhtiyaç sahibi kursiyerlerin kullanması için materyal desteği sağladık. Merkezde üretilen nakış işleri ve ev tekstili ürünleri yapımında kullanılan kumaş ve diğer malzeme taleplerini yerine getirmiş olduk” dedi.

 

1 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK

Merkezin 1 yıllık ihtiyacını karşılayacak kumaş ve iplik teminini gerçekleştirdiklerini belirten Sadık Şengül, “Bu merkezdeki kursiyerlerin, el emeği göz nuru çalışmaları diledikleri gibi sergileyecek olmaları bizim için en büyük mutluluk olacak. Hem mesleki becerilerini geliştirmede, hem de aile bütçelerine destek olmaları noktasında katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Benzer sosyal sorumluluk çalışmalarına, pandeminin beraberinde getirdiği olumsuz şartlara karşın devam edeceğiz. Bağış çalışmasına katkıda bulunan iş insanlarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
“Komşu Köyün Delisi” Tiyatro Gösterisinin Galası Yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Miniklerden Annelerine Sürpriz
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: “İznik’te Türk Milletine Sahip Çıkıyoruz!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Trafik denetimlerinde 498 bin araca ceza!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İngilizler kuru üzümün, Amerikalılar kuru kayısının peşinde!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
EPDK’dan 22 şirkete yeni lisans
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gazze’de 65 bin çocuğun hayatı tehlikede
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“LOZAN TAPUSUNU DELDİRMEYECEĞİZ!”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Genç sporcuların duatlon heyecanı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Çalı Mahallesi’nde Cenazelerde Yemek İkramı Kaldırıldı