Kategoriler

KELEŞOĞLU, BUTTİM’İ YASA BOĞDU

Osmangazi’nin Kurucu Belediye Başkanı olan Erhan Keleşoğlu’nun vefatı, Genel Müdür olarak görev aldığı BUTTİM’i yasa boğdu.

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin Kurucu ve ilk Başkanı olan Erhan Keleşoğlu, Mersin Anamur'da hayata gözlerini yumdu. Keleşoğlu’nun vefatı üzerine bir dönem yöneticilik yaptığı BUTTİM’den taziye mesajı yayınlandı.

‘ÇİMLERE BASABİLİRSİNİZ’

TABELASININ MİMARIYDI

1989 yılında yapılan seçimde Osmangazi Belediyesi’nin Kurucu Başkanı olarak hizmet veren Erhan Keleşoğlu’nun uzun yıllar özel sektörde de başarılı çalışmalara imza attığını belirten Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “1997 yılında BUTTİM’in Genel Müdürü görevini üstlenen Sayın Erhan Keleşoğlu’nun vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Merhuma Ticaret Merkezi’mize verdiği hizmetlerden dolayı ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Fark yaratan pek çok çalışmaya imza atmıştı. Kat maliklerimizle iyi bir iletişim ağı kurmuş ve BUTTİM Dünyası adlı dergiyi de merkezimize kazandırmıştı. Basında en çok konuşulan çalışması ise, ‘Çimlere basabilirsiniz’ tabela uygulaması olmuştu. Keleşoğlu, BUTTİM’de yeşil alanların basılmak ve çiğnenmek için, daha doğrusu kullanılmak için Bursalıların hizmetinde olduğu mesajını vermiş ve kentte büyük yankı uyandırmıştı. Bu vesileyle kuruluşundan bu yana BUTTİM’e hizmet vermiş tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onlardan devraldığımız emaneti daha iyi noktalara getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Kardelen Kültür Evi ve üretim tesisine anlamlı ziyaret
Bursa
Altın Karagöz dans ekiplerinden Başkan Bozbey’e ziyaret
Bursa
Uluslararası Bursa Festivali'nde klasik müzik gecesi
Bursa
Başkan Aydın, Kırcaali Mahallesi sakinleriyle buluştu
Bursa
Osmangazi Belediyesi herkese eşit hizmet için çalışıyor
Bursa
Altın Karagöz Halk Dansları heyecanı Bursa’yı sardı
Bursa
Büyükşehir’den ‘Yas-ı Matem’ konseri
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Karacabey’de orman yangını: 500 dönüm zarar gördü
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa-İzmir BİK bölge müdürlüklerinde görev değişimi