Kategoriler

Mezarlıklara çeki düzen

Bursa genelinde 1300 mezarlığın bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenişehir İlçesi’nde de 9 kırsal mahallenin mezarlık duvarı ve tel çit imalatlarını tamamlarken, 3 mahalle mezarlığıyla ilgili çalışmaları da bu yılın programına aldı.

Altyapı, ulaşım, çevre, tarihi miras, spor tesisleri gibi yatırımlarla geleceğin Bursa’sını inşa etmek için yoğun bir mesai harcayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan en acı günlerinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bünyesinde verilen hizmetlerle zor günlerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 1300 mezarlığın bakım, onarım ve temizliğini de düzenli olarak yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında Yenişehir İlçesi’nin kırsal mahallelerinden Kavaklı, Selimiye, Kıblepınar, Yeniköy, Demirbağ, Cihadiye, Osmaniye, Sümbüllük ve Gökçesu mezarlıklarında mezarlık duvarı ve tel çit uygulamaları tamamlandı. Barcın, Karacaali ve Paşayayla mezarlıklarıyla ilgili imalatlar da bu yılın programına alındı.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme kadar hayatın her alanını kapsadığını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sadece kent merkezi değil tüm ilçelerimizde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Ancak her ilçemizin kendilerine göre bazı öncelikleri oluyor. Bazen çok küçük gibi görülen bir iş o bölge insanımız için çok büyük önem taşıyor. Bu manada özellikle kırsal mahallelerimizden de mezarlık duvarlarıyla ilgili yoğun talepler geliyor. Bir program dahilinde Yenişehir başta olmak üzere tüm mezarlıklarımızda gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti