Kategoriler

Kahveci esnafına 300 litre dezenfektan desteği

Lüleburgaz Belediyesi, yeni normalleşmeyle birlikte yeniden kepenklerini açıp çay kazanlarını kaynatmaya başlayan kahvehane esnafına 300 litrelik dezenfektan desteğinde bulundu. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden dezenfektanları teslim alan Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Murat Kırkıl, “Lüleburgaz Belediyesi’ne teşekkür ederiz. İlk kapandığımız günlerde de, şimdi de bize yardımcı oldu” dedi.

Korona virüs salgınının çıktığı ilk günden bu yana gerek vatandaşın gerekse de esnafın yanında olan Lüleburgaz Belediyesi’nin, esnafına destek çalışmaları devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 4.5 ay kepenk indirmek durumunda kalan ve geçtiğimiz hafta yeniden siftah yapan Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası’na dezenfektan desteğinde bulundu. 

“İnşallah tekrar kapanma olmaz”

 

Bu kapsamda müdürlüğün hazırladığı 300 litre dezenfektan, Belediye Hizmet Binası’nda Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Murat Kırkıl’a, belediye personelleri Serap Öner ve Özge Bostancıoğlu tarafından teslim edildi. Lüleburgaz Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Kırkıl, “Bundan önceki ilk kapanmada da Lüleburgaz Belediyesi bize yardımcı oldu. Şimdi de yardımcı oldu. İnşallah tekrar kapanma olmaz. Bu esnaf bu kapanmayı kaldıramaz” dedi. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Serap Öner de, “Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak yapıyoruz bu yardımı. Pandemi sürecinde kahvehane esnafı zor günler yaşadı. Şu anda da kısıtlamalı gidiyorlar. Bu yüzden onlara destek olmak amacıyla destekte bulunduk” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Minteks Sanat’tan vefa dolu gösteri
Bursa
22 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı iflastan kendini kurtarabilecek mi?
Gündem
7 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Yılın İlk Yarısında Güçlü Organizasyonlarıyla Küresel Fuarcılığa Yön Verdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 4-6 Yaş Ücretsiz Yaz Okulları Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi’nden Umurbey’e Asfalt Hamlesi
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kamu Malları Satılarak İznik’in Geleceği Karartılıyor!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban Kemalpaşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’IN MİLLİ GURURU YUSUF İSLAM KARA AVRUPA İKİNCİSİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor