Kategoriler

Osmangazi’de Kontrollü Normalleşme Denetimi

Osmangazi Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinde korona virüs ile daha etkin mücadele edilmesi amacıyla ilçe genelinde geniş kapsamlı denetim gerçekleştiriyor.

İçişleri Bakanlığı'nın ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesinin ardından ülke genelinde başlatılan yoğunlaştırılmış denetim faaliyetleri, Osmangazi ilçesinde de aralıksız devam ediyor. Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında ‘hedef mavi kategori’ parolasıyla denetimlerini 7/24 gerçekleştiriyor. Zabıta ekipleri, yapılan denetimlerde yeme-içme yerleri başta olmak üzere bütün işletmeler ve İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile  İl Hıfzıssıhha Kurulu’nca salgının önlenmesine yönelik kararlara vatandaşların uyup uymadıklarını kontrol ediyor. Ekipler, cadde ve sokaklarda anonslar yaparak vatandaşlara kuralları hatırlatıyor.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinin yanı sıra kış turizmin önemli merkezlerinden Uludağ’da da denetim gerçekleştirdi. Özellikle kayak merkezlerindeki işyerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, maske, sosyal mesafe, müşteri kapasitesine uyulması ve HES sorgusu yapılıp yapılmadığı kontrol edildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kontrollü normalleşme sürecinde yoğunlaştırılmış dinamik denetimlerin devam edeceğini belirterek, “Kurallara uyduğumuz takdirde bu süreci de sağlıklı bir şekilde atlatırız. Rehavete kapılmadan kurallara uyup, kendi özdenetimimizi sağlarsak bu salgından tamamen kurtuluruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir tankerleri ile orman yangınlarına anında müdahale
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bu yaz gençliğin kalbi Bursa’da atıyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa OSB'nin 2024 hesapları ibra edildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de çocuklar açık hava sinemasında buluştu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den DAĞDER'e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yuvam'da kayıtlar başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ TEK YÜREK OLDU TETSİAD BAŞKAN ADAYI UFUK OCAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL AVM'DE TEMMUZ AYI SANATLA RENKLENİYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YEŞİL ÇEVRE, YENİ YATIRIMLARLA GELECEK VİZYONUNU BELİRLEDİ
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 304 torbacı yakalandı...