Kategoriler

Osmangazi’den Kadınlara Özel Konser

Osmangazi Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği konserde Özlem Doğuş Varlı ve Güniz Alkaç, dinleyicilere eşsiz müzik ziyafeti sundu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan konserde Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlem Doğuş Varlı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güniz Alkaç’a, ‘Mor Cepkenliler’ grubu eşlik etti. Dünya Kadınlar Günü adına renkli bir konsere imza attıklarını belirten Doç. Dr. Varlı, “Kadınlar, toplumumuzun ve ailemizin temelidir. Bizler, bu nedenle her yıl emekçi kadınlarımızı anıyoruz. Mutlu ve huzurlu yaşamanın önemini insanlara müzik aracılığıyla aktarıyoruz. 8 Mart’a özel konserimizin repertuarında kadınlarımızın dilinden, sesinden, gönlünden kopmuş şarkılar var” dedi.

Müziğin kültürel zenginliğini en güzel şekilde aktaran sanatçılar, gece boyunca Türk Halk, Türk Sanat ve dünya müziğinden eserler seslendirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle konseri evlerinde izleme fırsatı bulan vatandaşlar ise keyifli vakit geçirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Minteks Sanat’tan vefa dolu gösteri
Bursa
24 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı iflastan kendini kurtarabilecek mi?
Gündem
7 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Yılın İlk Yarısında Güçlü Organizasyonlarıyla Küresel Fuarcılığa Yön Verdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 4-6 Yaş Ücretsiz Yaz Okulları Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi’nden Umurbey’e Asfalt Hamlesi
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kamu Malları Satılarak İznik’in Geleceği Karartılıyor!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban Kemalpaşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’IN MİLLİ GURURU YUSUF İSLAM KARA AVRUPA İKİNCİSİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor