Kategoriler

BAŞKAN AYDIN KAPALI YÜZME HAVUZUNU İNCELEDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Orhangazi’de yapımına devam edilen Orhangazi Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Kapalı Yüzme havuzunu İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yerinde inceledik. Havuzda çok az eksiklerimiz kaldı, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile belediyemiz tarafından tamamlayarak Ramazan Bayramından sonra açmayı ve halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Ramazan bayramı sonrası açmayı hedeflediğimiz Kapalı yüzme havuzu ile ilgili gerekli tüm eksiklerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Gençlerimiz hem yüzmeyi öğrenecekler hemde suyun içerisinde diledikleri kadar eğlenecekler. Pandemi nedeniyle kurslarımız için bir şey söylemek çok erken, fakat sınırlı sayıda da olsa Havuzumuz her zaman aktif olarak çalışmaya ve hizmet vermeye başlayacaktır. Gençlerimize yönelik hizmetlerimiz her geçen gün daha da fazla artarak devam edecek. Gençlerimizin geleceği için onları düşünen ve her zaman çalışan bir belediye var olduğunu unutmasınlar” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?