Kategoriler

BAŞKAN AYDIN’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Berat Kandili münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Aydın, “ Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısı ile yayınladığı mesajında; “ Günahlardan arınma, aklanma ve temize çıkma anlamına gelen bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının da habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz. Günahların af olunmak için dua kapılarının en fazla açık olan gecelerden birisi olan Berat Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. İslam âleminin, rahmet bereket ve bağışlanma ayı olan Ramazan ayının habercisi Berat kandilinin günahlardan arınma ve temize çıkma günü olduğunu belirtti. Aydın; “Bu önemli günde Rabbimiz bize kırılan kalpleri onarmayı, dargınlıkları sonlandırmayı, kin ve nefret duygularından uzak durmayı nasip etsin inşallah.

Berat Kandili manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olmak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirerek yeni bir hayat sunmak, Yüce Allah’la olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, şefaat ve merhamet istemek için büyük bir fırsattır. Bu gecelerin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz. Ülkemizde ve Dünya’da COVID-19 virüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyoruz. İslam Âlemi olarak Berat Gecesinde hem günahlarımızın affı için hem de insanlığın kurtuluşu için Rabbimize dua edeceğiz. Rabbim dualarımızı kabul buyursun. İnşallah bu beladan tez zamanda kurtulur, insanlık olarak feraha ulaşırız

Bir ve beraber olmaya çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu önemli geceleri bir fırsat olarak görmek umuduyla tüm İslam coğrafyasının ve Orhangazili hemşehrilerimizin Berat Kandilini kutlar, Ülkemizde barış, huzur ve kardeşlik ortamının daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Araştırmaları 14'üncü kez ödüllendirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Gıda Mühendisliği sektöründe 11'inci buluşma
Bursa
Başkan Taban: "Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de vergi ödemelerinde kolaylık
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan deviren mal varlığını açıkladı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu