Kategoriler

MİLLETVEKİLİ ZAFER IŞIK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi’de muhtarlar derneğinde muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların her birinin sorunlarını dinleyerek çözülme kavuşturulması için notlarını aldı. Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın Muhtarlarla bir araya geldiği görüşmeye Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkan Vekili İlhan Kılıç’ta eşlik etti.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, “ Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve Belediye Başkan Vekilimiz İlhan Kılıç ile birlikte muhtarlar derneğini ziyaret ederek muhtarlarımızın sorunlarını, taleplerini dinledik. Mahalle muhtarlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmelerimizde isteklerini ve taleplerini belirten dosyalarını aldık ve ilgili kurumlara hızlı bir şekilde ulaştıracağız. Merkezi ve yerel yönetimin muhatapları buradadır. Mahallelerimizde her türlü sorunların çözümüne kavuşturması noktasında bizler elimizden geleni yapmak için gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. Bizlerin tek bir amacı her mahallemizdeki sorunları çözüme kavuşturmaktır” dedi.

Orhangazi Belediye Başkan Vekili İlhan Kılıç, “ Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık ve Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ile birlikte muhtarlar derneğinde muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her mahallemizin ayrı bir güzelliği ayrı bir özelliği olduğu gibi farklı sorunları da ortaya çıkmaktadır. Sorunların ve taleplerin çözüm noktasında yerel yönetim olarak bizler elimizden gelen tüm gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. İlçemizdeki tüm mahallelerimizin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini notlarımız arasına alarak öncelikli sırayla çözmek için çalışmalarımızı hemen başlatacağız. Muhtarlarımızın taleplerini karşılama noktasında her konuda desteklerini bizlerden esirgemeyen bölge milletvekilimiz Zafer Işık'a, İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ’ya teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 1 Mayıs coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenilebilir yabani otları eğitimde tanıdılar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Kut'ül Amare Zaferi unutulmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma