Kategoriler

SU TASARRUFU YAPTILAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyinin Ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında “ Suyumu az Kullanıyorum, kullandırıyorum kazanıyorum” yarışması sonuçlanarak dereceye giren gençlere ödülleri teslim edildi.


Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen ödül törenine, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti Teşkilat Başkanı İlyas Aygün,  Orhangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci, Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşti

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya , “  Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz “ suyumu az kullanıyorum, kullandırıyorum kazanıyorum” yarışması sonrası dereceye giren gençlerimize hediyelerini taktim ettik. Buradaki amacımız gençlerimizin tasarruf anlayışını aşılamak ve her alanda bunu yapabilmesidir. Su ile başlayan tasarruf her alanda da mümkün olacaktır düşüncesi ile yaptığımız bu yarışma katılım oranının yüksek olması ve gençlerimizin bu azmi bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Bundan yaklaşık olarak 5 Ay önce  “Haydi, Çocuklar Su Tasarrufu kampanyasına” diyerek başlattığımız ödüllü yarışmamızın kazananlarına ödüllerini sahiplerine teslim ettik.  Orhangazi Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlediğimiz “ suyumu az kullanıyorum, kullandırıyorum kazanıyorum” yarışmasında dereceye giren gençlerimizi hem tebrik ediyorum. Tasarruf sadece su ile değil ama su ile başlayan tasarruf her alanda mümkün olacağına gençlerimizin bu azmi ile şahit olduk. Değerli Velilerimizin katkısı ile çocuklarımız bu süreçte daha da dikkatli oldular ve tasarruf edince ödülleri de kaptılar. Bu kampanyada emeği geçen ve yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyor, ödüllerini alan yarışmacıları da tebrik ediyorum” dedi.

      Dereceye girenler;

Abdullah Aydın

Hasan Eren Cabi

      3. Ilgın Ayrancı 

Özel Ödül Almaya Hak Kazanan; Ayşegül Kaya 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da sahne sırası işçilerde
Bursa
Uludağ Enerji'den dev yatırım
Bursa
Şarkılarla çocuklara umut oldular
Bursa
81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Bursa
Bursa Gemlik'te emek turnuvası başladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI