Kategoriler

Karacabey'de çekilen 'Tarım Sohbetleri' ilgi görüyor

Karacabey Belediyesi tarafından hem bölge hem de ülke çiftçisine katkı sağlamak maksadıyla başlatılan program serisi devam ediyor.

tarafından hem bölge hem de ülke çiftçisine katkı sağlamak maksadıyla başlatılan program serisi devam ediyor. Yeni programda, zeytin üreticileri için kış sonrası budama ve bakımlar uygulamalı olarak aktarılıyor.

Türkiye genelinde büyük ilgi gören program serisinde, zeytin üreticilerine yönelik çeşitli konular ve üreticilerden gelen sorular haftalık çekilen programlar ile Karacabey Belediyesi Youtube hesabı üzerinden yayımlanıyor.

Programı Sinan Bürçek yönetirken, gelen soruları ise Zirai Danışman Mehmet İzbak cevaplıyor. Bu hafta yüklenen yeni bölümde ise soğuktan etkilenen zeytin ağaçlarına bakım yapılırken, dikkat edilmesi gerekenler ayrıntılı olarak anlatıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Sadece bölgemizdeki değil, ülkemizdeki pek çok üretici de bu program serilerini muntazaman takip ediyor. Teknolojinin önemli bir nimeti bu. Tecrübeleri paylaşma, üstünde konuşma ve daha çok insana, üreticiye ulaştırmaya imkan sağlıyor. Bu anlamda önemli yol kat ediyoruz. 24 binden fazla izlenmeye ulaştık ve bu artarak devam ediyor" dedi. 

si 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
31 Mart'tan sonra Mudanya Belediyesi'nde neler değişti?
Bursa
Bursa'da başkanlardan 19 Mayıs’a yakışan maç
Bursa
Mudanya'da pazar yeri kararı
Bursa
Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi
Bursa
Borsa İstanbul'da kapanış rekoru
Bursa
İnegöl'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı
Bursa
19 Mayıs'ta 81 ilde festival havası
Bursa
Nilüfer’de 19 Mayıs kutlamaları başladı