Kategoriler

ÇAVUŞOĞLU ve GÜRKAN’DAN ORHANGAZİ ZİYARETİ

AK Parti Bursa Milletvekili önceki dönem Başbakan yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Davut Gürkan ve il yöneticileri ile birlikte Orhangazi’yi ziyaret etti. Sabah saatlerinde Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Orhangazi İlçe başkanı Gökhan Ulusu, Orhangazi Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Çavuşoğlu, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Önceki dönem başbakan yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu,  sabah kahvaltısında mahalle başkanları ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Buradaki buluşmaya, Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Orhangazi İlçe başkanı Gökhan Ulusu meclis üyeleri de katıldı, Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti’nin 19 yıllık iktidarında hizmet odaklı, insan odaklı siyaset anlayışı ile birlikte 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde yürüdüğünü ifade etti.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN YÜZME HAVUZUNA ZİYARET

Buradaki programın ardından Hakan Çavuşoğlu, beraberindekilerle birlikte bir süre önce hizmete alınan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret edip havuz ile ilgili bilgi aldı.

ESNAF VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI  DİNLEDİ

Hakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Alanı’ndaki Meydan Çay bahçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek görüşüp sohbet eden Çavuşoğlu, vatandaşlarla birlikte çay içip onların sorunları ve beklentilerini dinledi. Çavuşoğlu daha sonra Cami Altı Esnafını, Gemlik Caddesi üzerindeki esnaf ile Kapalı Pazaryeri esnafını gezerek esnaflarla bir araya geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri