Kategoriler

YILDIRIMLI GENÇLERE MODERN MERKEZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak olan Karapınar Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karapınar mahalle ziyareti kapsamında, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ile birlikte yapımı devam eden Karapınar Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak merkezin; 250 bini aşan genç nüfusu ile birçok şehrin toplamından daha fazla gence ev sahipliği yapan Yıldırım’a değer katacağını belirten Başkan Yılmaz, “Türkiye’nin en modern gençlik merkezlerinden birisi Yıldırım'a yapılıyor. 5 bin 246 metrekarelik bir alana sahip olacak tesisimizin bünyesinde çok amaçlı salon, bireysel salonlar, derslikler, kütüphane, spor salonu, soyunma odaları, abdesthane, kadın spor merkezi, mescit ve kafeterya yer alacak. Merkezimiz tamamlandığında gençlerimizin kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine katkı sağlayacak” dedi.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Yıldırım'da gençlerin spor, kültür ve sanat ile iç içe milli manevi değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişmesini çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirecek milletimizin geleceği ve dünyaya yön verecek nesillerin yetişmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Gençlerimize her türlü imkânı sağlıyor, ilçemizi, gençlik merkezleri, spor tesisleri, kütüphaneler ile donatıyoruz. Gençlerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda onlara yönelik yatırımlarımız devam edecek. Merkezimizin Yıldırım’a kazandırılmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Yıldırım ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kanal İnegöl-2 Mahmudiye Mahallesinde Hayat Buluyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA TAPU SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
AV. DERYA AYSEL, NİLÜFER’İN KADIN MUHTARLARIYLA BULUŞTU
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Halk Sağlığı Haftası Kapsamında "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Programı” Gerçekleştirildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den katılımcı yönetim buluşması
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöllü Sporculardan Milli Takımda Büyük Başarı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
ÖZER MATLI: OVP’NİN BAŞARISI YAPISAL REFORMLARLA MÜMKÜN OLACAKTIR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor’un judocusu Avrupa kürsüsünde
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Erkan Aydın’dan öğrencilere ilk ders sürprizi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden dünyaca ünlü siyah incire festival