Kategoriler

AMACIMIZ YILDIRIM’I ORTAK AKILLA DAHA İLERİYE TAŞIMAK

BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI, O MAHALLENİN SAKİNLERİNDEN DAHA İYİ KİMSE BİLEMEZ. BU YÜZDEN PROJELERİMİZİ SAHADA, HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRİYORUZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni yılın ilk ayında Yıldırım’ın 10 mahallesindeki vatandaşla bir araya geldi.

Yıldırım’ı sokak sokak gezen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında son olarak Musababa Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz; esnafa ‘hayırlı işler’ dileyip, vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. Gençlerle sohbet eden, esnaf ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçlarına yönelik istişare eden Başkan Yılmaz, “Mahalle ziyaretleriyle, belediye makamını vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez. Bu nedenle biz de hizmet ve projelerimizi sahada, hemşehrilerimizi dinleyerek şekillendiriyoruz. 2022 yılını da vatandaş buluşmaları ile açmıştık. Geçtiğimiz ay 10 mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Onların taleplerini dinleyip notlarımızı aldık” ifadelerini kullandı.

“YILDIRIM’I HEMŞEHRİLERİMİZ İLE YÖNETİYORUZ”

Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağını belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım'ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz. 2022 yılında da mahallelerimizi gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım'ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz. Amacımız Yıldırım’ı ortak akılla daha ileriye taşımak” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
EMEP Bursa İl Örgütü: Kestel ve Gürsu havadan müdahale edilmediği için yanıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa’da orman yangını krizi! Yaklaşık 3 bin hektarlık alan etkilendi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bakan Uraloğlu: Bursa'daki yangın enerjisi düştü... Çalışmalar sürüyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
TÜRKOĞLU: TARIM VE ORMAN BAKANINA SORUYORUM!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Toprağımız, ormanımız, geleceğimiz yanıyor!
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’tan, Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey’e: Olmadı Sayın Bozbey!!
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi, Bursa'daki Orman Yangınına Karşı Seferber Oldu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçede yaşanan yangın faciasına ilişkin yazılı yaptığı açıklamada, yaşadığı acıyı dile getirdi.
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den yangın bölgesine ziyaret
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
TKP'den Bursa için dayanışma çağrısı: Yangından etkilenen yurttaşlarımıza evlerimiz açıktır