Kategoriler

DağDer Üyelerine İstanbul Kültür Gezisi Düzenledi

Bursa’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve yaptığı etkinlikler ile adını kamuoyunda sıklıkla duyuran DAĞDER ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde DAĞDER üyelerine İstanbul Kültür Gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen gezide 80 dernek üyesi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarıyla buluştu.

Pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca “İstanbul Kültür Turları” düzenlemektedir. Bu turların bir günü DağDer için ayrıldı.

Sabah saatlerinde Ayosofya Camii’sin de başlayan etkinlik de Sultanahmet Camii, Yeni Cami, Mısır Çarşısı, Eyüp Sultan Camii, Pierre Loti Tepesi ve Çamlıca Camisi ziyaret edildi.

Turun sonunda geziye katılım sağlayan vatandaşlara Gemlik Atatepe Tesisleri’nde iftar yemeği ikram edildi.

DağDer Başkanı Yaşar TÜRK: "Bursa'nın en büyük sivil toplum kurumu olan DağDer her alanda her kesime yönelik farklı çalışmalar yürütmektedir. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayında İstanbul’da ki manevi ve kültürel değerleri olan mekanlarımıza yapılan bu gezide bunlardan biridir. Bu etkinliğin asıl sahibi olan Bursa Büyükşehir Belediyemize DağDer olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Üyelerimize de katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor bu tür kültürel etkinliklerin devam edeceğini iletmek istiyorum" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Kombileri, Yaz – Kış Tasarruflu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler
Bursa
Bahar Aylarında Lazer Göz Cerrahisine İlgi Arttı
Bursa
HAGEL TOPLANTISI GÜRSU’DA YAPILDI
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
GELECEĞİN ENDİŞESİ “EKO-KAYGI”YA DİKKAT!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
GÜRSU’NUN ÇOCUK KÜTÜPHANESİ AÇILDI
Ülke
2 Kez Görüntülendi.
60. turda ilk etabı Simon Dehairs kazandı
Ülke
2 Kez Görüntülendi.
Samsun’da heyelan faciası! Baba ve 2 kızı hayatını kaybetti
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
KÜRESEL TİCARETTE TÜRKİYE ÖNE ÇIKIYOR…
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Deprem Sonrası Sallanma Hissi Beynin Alarm Durumunu Gösteriyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLARDA BAHAR ALERJİSİNE KARŞI 7 ETKİLİ ÖNLEM!