Kategoriler

Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı seçildi

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve MKY tarafından uygun görülerek Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı olarak 20.11.2021 tarihinde atanan Mustafa Muzaffer Nişancı Bursa İl Başkanı'nın 1. Olağan Kongresini Uğur Mumcu Bulvarı Park Avm Salonunda parti yöneticileri ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.


 Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığının düzenlediği 1. Olağan kongresine tek liste ile Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı olarak Mustafa Muzaffer Nişancı oldu.

Kongrede ayrıca Bursa ilinde ilçe yönetimi oluşturup kongrelerini tamamlayan 6 İlçe Başkanı ve yönetimi de hazır bulundu.

Bugün gerçekleşen yapılarak  Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığı kongresi ile il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne ve YSK memurları kongre sonuç bildirimini Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI'nın seçilmiş il başkanı olarak tek liste seçildiğini duyurmuş oldu.
Bu tek  liste sonucunda Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığı Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı olmak üzere  Yönetim Kurulu olarak 16 Asıl ,16 Yedek Yönetim Kurulu ile  başta olmak üzere 3 Disiplin Kurulu Üyesi asıl ve 3 Disiplin Kurulu Üyesi yedek olarak seçilmiş oldular.

Anavatan Partisi Bursa  İl Başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI bu kongre ile  Bursa Yüksek Seçim Kurulu  memurları tarafından yapılan kongre sonrasında tescillenmiş oldu.

Anavatan Partisi Bursa İl Başkanlığını 1.Olağan Kongre sonrasında İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı konuşmasında, başta Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ,MKY üyeleri başta olmak üzere  tüm Bursa il ve ilçe Başkanlarına  yönetimlerini delegeleri  tebrik ve teşekkür etti.
Program sonrası yeni seçilen  Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ile yönetimi kurulu ve  İl Kongresine katılan partililerle fotoğraf çekilerek sonlandırıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı